tiistai 30. lokakuuta 2012

Sari Vähäniitty piti meille taas tehistreenit, joissa ei päästy helpolla :)  Meille alun neloshypyn niisto oli jostain syystä tosi vaikea. Neli tuli ainakin 6 kertaa hypyn väärältä puolelta vaikka lopussa seisoin sen ponnituspaikan kohdalla, niin se tunki mun jalkojen välistä :D Lopulta päästiin yhteisymmärrykseen siitä kummalta puolelta hyppy mennään. Joka tapauksessa en päässyt niin paljon edelle, että olisin voinut tehdä edessä leikkauksen 5-6 väliin, joten tein takaaleikkauksen mikä toimi myös hyvin. 

A-esteen jälkeen jarrutin liikkeellä Nellin menoa, jotta sain sen mukaan sylkkäriin hypylle 9 ja siitä lähetys putkeen joko poispäinkäännöksellä tai suoraan vaan lähettämällä. Kun Nelli oli lukinnut putken, niin lähdin heti liikkumaan renkan ja hypyn 12 suuntaan. Jotta koiran sai kääntymään hypyltä 12 tiukasti keinulle.  kokoamalla omaa liikettä ja tekemällä ennakoivan valssin, Nelli kääntyi nätisti ja pienesti hypyllä. 
Keinulla joudun olemaan loppuun asti Nellin kanssa ja sitten låhetin Nellin muurille ja hypylle 15 ja siellä yllättäen Nelli pyörähti pienesti lähemmän siivekkkeen ympäri. 

A-esteeltä kepeille ei ollut ongelmia ja pysyttelelin keppien vieressä kun osa hakeutui hypyn 20 taakse. Meillä toimi parhaiten se, että pidin koko pujottelun ajan pientä vauhtia ja otin sitten osittain vastaisella kädellä Nellin haltuun keppien jälkeen, jotta se ei hypännyt hyppyä 17. Nyt tein takaakierto-päällejuoksun hypylle 20. Hypyn 21 tein lähettällä vaan ja siitä poispäinkäännöksellä putkeen 22. 

Putken jälkeen pyrin Sarin ohjeen mukaan juokseman "koiran linjaa mukaillen "hypyille 24 ja 25, kuitenkin samalla oma rytmitystä säätelemällä, niin että muurille viskileikkausmuurille onnistui ja sehän meni! Lopussa ei sen jälkeen ollut ongelmaa. Lähinnä treeneistä jäi mieleen ja mietittäväksi oman liikkeen rytmitys ja liikkeen suunta. Milloin kiihdyttää, milloin jarruttaa ja miten suunnata omaa juoksulinjaa. 
x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti