sunnuntai 19. elokuuta 2012

Janakkalan kisat 19.8

Eilisen kolmen startin jälkeen en odottanut suuria tämäm päivä kisoilta. Tuomari oli Ritva Herrala ja hänellä oli eilisen kieputuksen jälkeen ihanan suoraviivaisia ratoja, jotka sopi meille paremmin kuin hyvin.
Ensimmäinen rata oli hyppäri ja se meni ihan ok ja saatiin 0vp (aika 4.09ms/), millä oltiin kolmannella sijalla. Valittavasti radasta ei ole videota, kun kuvaus ei onnistunut.

Toisella radalla kaikki meni niinkuin suunnittelin, mutta kepeille tultiin putkesta kovaa vaihtia ja yritin hidastaa Nellin menoa, jotta kepeille haku olisi rauhallinen. Jotenkin onnistuin sössimään tämän ja koira lähti kiertämään keppejä väärältä puolelta. Ilmeisesti jotenkin häiritsin koiraa ja sen vuoksi se meni puihin. Loppurata oli ok, joten voin olla suhteellisen tyytyväinen rataan

Kolmas rata oli taa näennästi helppo ja ehkä sorruin siihen "helppouden ansaan" Rata ohan ok, lukuunottamatta viimeistä hyppyä ja sen jälkeistä elämää loppusuoraa. Tein siihen peruskäännöksen jaakotuksen sijaan, mitä ensin olin suunnitellut. Olisi pitänyt pysyä suunnitelmassa, sillä vaikka Nelli lähti nyt kääntymään ensin hyvin, niin kuitenkin hyppy valahti sen verran pitkäksi että Nelli irtosi sivuttaissuunnassa hypylle, jota ei pitänyt suorittaa. Muuten rata oli sujuva, tosin hyllytyksen jälkeinen keinun suoritus oli kyllä lentokeinu..
Tässä video: http://youtu.be/pwfdjqKV2e8


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti