lauantai 15. syyskuuta 2012

Piirinmestaruuskisat 15.9.

Lähdettiin tekemään piirinmestaruuskisoihin tavoitteena vaan tuplanolla, koska Ritva Herralan radat sopii meille. Ensimmäiselle radalla ei ollut muuta haastavaa kuin kepillevienti ja päätin tehdä sen "varmuuden vuoksi" keppien sisäpuolelta. Muuten radassa ei ollut mitään eityisen haastavaa, aika suoraa tykitystä, kun muisti vaan ottaa koiran mukaan kaikissa käänteissä. Nollatulos ihan kohtullisella ajalla.
Tämän jälkeen oli hyppyrata, joka oli enemmän agirataa haastavampi. Varsinkin kepeille lähetyksessä tuli monilla koirilla ongelmia. Kepelle tultiin mutkaputkesta, joka syötti suoraan muurille, niin koiran haltuunotto putken jälkeen ja lähetys kepeille ohi muurin oli haastavin kohta. Loppurata meni ihan ok. vaikka jouduin tekemään ennen putkea takaaleikkauksen, niin ehdin tekemään edessä leikkauksen putken jälkeen loppuradan hypyille.

Mutta tuloksena kahden radan jälkeen meille yksilöpronssi 0,02 sekunnin erolla hopeaan ja 0,07 sekunnin erolla Piirinmestaruuteen. Mutta todella yllättyneitä oltiin ja keskittyminen viimeiselle joukkueradalle oli vaikeaa.

Joukkuerata oli helpohko, ihanneaika todella löysä (vain 3,0m/s) mutta jotta meidän joukkueella olisi jotain mahdollisuuksia palkinnoille, piti radan olla virheetön mutta myös nopea. Sain Nellin kanssa hyvän fiiliksen heti alkuuun ja tehtiin kaiken kaikkiaan tasaisen virheetön nollarata! :) Sen jälkeen vaan jännitettiin kuinka viimeiset meidän seuran koirakot suoriutuvat. Jenni ja Amelie valitettavasti tekivät hyllyn viimeisellä esteellä koiran mennessä väärään päähän putkea, muuten loistavan radan jälkeen! Riikka ja Säde tekivät varman nollan viimeisenä koirakkona ja kulta HSKHn minijoukkueelle varmitui! Hyvä me!
Tässä videot radoista: http://www.youtube.com/watch?v=-tuSiQKB-Gw&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti