keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Viikkotreenit 18.7

Tänään tehtiin Minnan vetämissä treeneissä Rannikon Timon rataa, jossa teemana oli itsenäiset kontaktit. Keinullahan mä en voi jättää Nellilä yhtään vielä yksin suorittamaan, joten "vähän" tuli kiire keinun jälkeisen kahden suoran putken jälkeen tekemään valssi tai edessäleikkaus...:D Puomilla meillä oli target, mutta jostain syystä Nelli lähti kolme kertaa namin syötyään lätkimään ilman vapautuskäskyä. Parin muistuksen jälkeen puomi sujuikin sitten hyvin lopputreenien ajan.

Seuraava pätkä missä tuli kiire oli puomin jälkeen muurin jälkeen koiran heittäminen AJOISSA takaakiertoon seuravalle hypylle, sillä sen jälkeen tuli hyppy ja putkisuora, missä piti ehtiä tekemään edessäleikkaus. Kerran pari taisi onnistua :D Hyppykaaren mistä mentiin putkeen halusin ohjata mahdollisimman kaukaa, koska Nelli irtoaa sivussunnassa hyvin ja tällöin pääsin sellaisiin asemiin, että Nelli tuli mahdollisimman kauan kohti mua, milloin se kulkee nopeammin. Ihan niin sulavasti se ei menny kuin olin suunnitellut ja Minna halusi vielä että teen valssin hyppyjen väliin ennen putkea, jolloin koiralle tuli mahdollisimman lyhyt tie hypyltä putkeen. Loppuradassa ei tainnut olla mitään mainitsemisen arvoista, meni ihan jees.


Kun Nellin osuus oli ohi, mentiin Sarin kansa tekemään viereisellä radalle keinua Sarillla mukana olleena keitetyllä kalalla, joka osoittautui Nellille niin suureksi herkuksi, että se teki keinua ihan silmät innosta palaen. Sari alussa oli keinua niin, että se ei laskeutunu ollenkaan ja pikkuhiljaa lisättiin keinun laskeutumsnopeutta. Palkka oli niin hyvä, että tuli lopussa ihan empimättä suoraan kontaktialueella ja keinu laskeutui normaalisti. Oli niin mieleinen harjoitus, että Nelli ihan varasti keinulle ilman lupaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti